Logo Albert Heijn-Peeters Govers

Over ons

We willen jouw persoonlijke kruidenier zijn.

We zijn trots om de grootste franchisepartner van Albert Heijn in België te zijn. Vanuit deze sterke winkelformule willen we jouw persoonlijke kruidenier zijn. In onze supermarkten willen we het alledaagse betaalbaar, en het bijzondere bereikbaar maken.

We zijn een familiebedrijf dat opgericht werd door onze grootouders, die zelfgekweekte groenten en fruit aan de man brachten. Vanuit deze roots besteden we bijzondere aandacht aan de verse producten in onze winkels.

Elke dag nemen we de verantwoordelijkheid om te voorzien in de basisbehoeften van onze klanten. We willen je op weg helpen naar een bewuste omgang met voeding. We streven ernaar om steeds beter te doen en we maken werk van duurzaam ondernemen.

Onze winkels moeten een aanwinst zijn voor jouw buurt. We engageren ons zoveel mogelijk via sponsoring en steun aan lokale initiatieven en organisaties. Als ondernemer zetten we in op werkgelegenheid en kiezen we doelbewust voor lokale partners.

Vers, bewust, lokaal, persoonlijk: vier kernwaarden die al decennialang in het hart van onze onderneming staan. Ze sluiten mooi aan bij onze missie: de persoonlijke kruidenier voor onze klanten zijn, waar het plezierig en goedkoop winkelen is. Waar dagdagelijkse boodschappen, verrassende producten, budgetvriendelijke prijzen en persoonlijke service hand in hand gaan.